Hirdetés

A Funko E.T. figurát dob piacra, de nem azért, hogy a polcodra tedd

|

Társasjátékot készít a földönkívüli hazajutásának kalandjából a gyűjthető figuráiról ismert gyártó.

Hirdetés

Aki ismeri a gaming történelmet, annak az E.T. címet olvasva borzalmas emlékek juthatnak az eszébe, de remélhetőleg Steven Spielberg kedves történetének következő játékfeldolgozása nem egy ekkora bukással fog végződni. Ezt nemrég a Funko jelentette be a London Toy Fair alkalmából, és ezúttal a képernyőink helyett az asztalunkra szeretnék elhozni E.T.-t és a neki segítő gyereksereget, méghozzá egy társasjáték formájában.

A játék címe egész pontosan E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years from Home lesz, amivel a hossza ellenére egy esetleges magyar kiadás esetén valószínűleg még a filmcímeket előszeretettel túlbonyolító hazai forgalmazók is megbirkóznak majd.

Hirdetés

Mivel a hivatalos bejelentés szerint a játékosok a gyerekek, azaz Elliott, Gertie, Michael, és Greg szerepét vehetik fel, félreérthetetlenül egy kooperatív játékról lesz szó. A biciklin ábrázolt gyereksereg amellett, hogy a kormányügynökök elől rejtegeti földönkívüli barátját, tárgyakat gyűjt a jeladó berendezéshez, amivel E.T. fajának üzen.

Ahogy az több ilyen játéknál elő szokott fordulni, a győzelmet korlátozó tényezők között ott lesz az idő is, a film művészeti anyagait is felhasználható játékelemek között ugyanis nemcsak az űrhajó lesz ott, ami szerencsés esetben közeledik E.T.-hez, hanem találunk majd a csomagban egy szív-fényesség mérőt is, amiből kiderül, mennyi életereje van még a szeretni való lénynek.

De azoknak is készülnek izgalmas társasok, akik annyira nem rajonganak Spielbergnek ezért a filmjéért, a Jurassic World vagy épp a Star Wars mellett pedig kifejezetten gamer gyökerű játékok is készülnek, így egy Total War adaptáció és a Bloodborne magyar kiadása is várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A 2022-ben magyar nyelven érkező legizgalmasabb társasokról egyébként nemrég külön videót készítettünk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)