Hirdetés

A Funko leplezte le, hogyan fog kinézni M.O.D.O.K. a Hangya 3-ban

|

Újabb jellegzetes Marvel-gonosszal fog bővülni az MCU, és már a kinézete sem titok.

Hirdetés

M.O.D.O.K. először 1967 szeptemberében bukkant fel a Tales of Suspense képregénysorozat 93. számában, Stan Lee és Jack Kirby alkották meg. Eredetileg George Tarleton volt a neve és az Advaced Idea Mechanics, azaz az A.I.M. nevű szervezet egyszerű technikusa volt, akit kiválasztottak kísérleti alanynak, ugyanis egy organikus szuperszámítógépet akartak teremteni. A számításaikba azonban hiba csúszott, és egy hatalmas fejjel rendelkező szupergonoszt hoztak létre.

M.O.D.O.K.-ról (Mental Organism Designed Only for Killing) az eltelt évtizedekben számos történetben olvashattunk, és a gamerek számára sem lehet ismeretlen, hiszen ő volt a Marvel's Avengers videojáték főgonosza, hamarosan pedig a mozikban is megkaphatja a megérdemelt rivaldafényét (a Hulun egyébként már kapott egy saját sorozatot tavaly Marvel's M.O.D.O.K. címmel). 

Hirdetés

Bár A Hangya és a Darázs: Kvantumánia fő antagonistája a Jonathan Majors által megformált Kang lesz, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem mutatkozhatnak be más karakterek is benne, és válhatnak az MCU részévé. Azt, hogy M.O.D.O.K. is benne lesz, az eddigi marketinganyagok nem leplezték le, viszont az idei San Diegó-i Comic Conon kiderült, és most a Funko is bármiféle teketóriázás nélkül bemutatta a filmhez készült szettet, amelyben a karakter figuraként és kulcstartóként is benne van. A legtöbb iterációhoz hasonlóan itt is hatalmas lesz a koponyája és egy lebegő székben látható aranyszínű páncélban, még a vörös szemek is stimmelnek. 

A figurához készült leírás is, amely szerint M.O.D.O.K.-ra a kvantumbirodalom felfedezése közben lesz érdemes vigyázni, és a Doomsday Chariban üldögél, amelyet az A.I.M. tervezett: ez nem csak segít megtartani a testét és a fejét, de fel is erősíti a pszionikus képességeit, és a megfelelő forráshoz csatlakoztatva végtelen energiával láthatja el. 

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 16-án fog a hazai mozikba kerülni, a következő trailerben pedig remélhetőleg már a Marvel is megmutatja majd M.O.D.O.K.-ot. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)