Hirdetés

A Gyűrűk Ura témájú szabadulós játékot az otthonodban is játszhatod

|

Az EXIT sorozat hamarosan új, A Gyűrűk Ura világából merítő résszel bővül.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben, részben a pandémia miatt kialakult helyzet következtében megnőtt a kereslet a szabadulószobák elemeit használó társasjátékok iránt. Ezek jellemzően egyszer játszhatóak, a játékosoknak közösen (vagy akár egyedül) kell megoldaniuk rejtvényeket, fejtörőket adott idő alatt.

Az Unlock sorozat Star Wars-os spin-offjáról mi is írtunk tesztet, de van még néhány szereplő a piacon, például a KOSMOS kiadó által futtatott EXIT: The Game (vagy EXIT: A játék), amiből már magyarul is elérhető vagy húsz különböző variáció, angolul meg még több.

Hirdetés

A széria nyáron az EXIT: The Game - The Lord of the Rings: Shadows Over Middle-earth-szel bővül, ami A Gyűrűk Ura adaptációk hagyományainak megfelelően gyönyörű, hosszú címet kapott, de nem csak emiatt érdekes. A játékosoknak Frodót és a Szövetséget kell segíteniük az Egy Gyűrű elpusztításában, a Gandalf által meghatározott feladatokat teljesítve.

A fejlesztésben Markus Brand, a munkáslehelyezős, díjnyertes Village - Nemzedékek játéka és a Rajas of the Ganges fejlesztője is közreműködött, aki egyébként korábban dolgozott már más EXIT játékokon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ahogy a széria egyéb tagjaiban, úgy itt is számos különböző komponenst és egy tárcsát találhatunk majd a dobozban, ezek segítenek a fejtörők megoldásában. Aki elakad, Gandalftól kérhet segítséget.

Az angol verzió megjelenése júniusra várható, a magyart még nem jelentették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)