Hirdetés

A Gyűrűk Ura: Völgyzugoly LEGO-készletet te is kitennéd a szobádba

|

A LEGO Csoport és a Warner Bros. Discovery együttműködésében valósult meg ez a több mint 6000 darabos szett, amely 15 minifigurát tartalmaz.

Hirdetés

Lassan nem lesz olyan híres filmes vagy videojátékos helyszín/karakter/jármű, amit nem lehet kirakni LEGO-ból: a személyes kedvencem Doctor Strange otthonának, a Sanctum Sanctorumnak a kockásított változata, de az is abszolút érthető, ha valakinek a másfél méteres Eiffel-torony, a Roxfort Expressz, vagy esetleg az UCS kategóriás Razor Crest láttán kezd hevesebben verni a szíve. 

Miközben a LEGO-videojátékokra szakosodott TT Games már a következő projektjén dolgozik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga után, a LEGO Csoport sem lustálkodott, és bemutatta a LEGO Icons - A Gyűrűk Ura: Völgyzugoly készletet, amely minden rajongó gyűjteményének éke lehet. 

Hirdetés

Az Elrond népének otthonául szolgáló varázslatos Völgyzugoly egy rendkívül részletgazdag LEGO-változatot kapott, amelyet 6167 darabból lehet összerakni, a kollekció pedig 15 minifigurát is tartalmaz. A Gyűrű Szövetségének kilenc tagja természetesen nem maradhatott ki, hiszen itt alapították meg, vagyis bekerült Gandalf, Frodó, Samu, Trufa, Pippin, Legolas, Gimli, Boromir és Aragorn miniatűr mása, valamint Elrond, Arwen, Bilbó, Gloin és más tündék is. 

A Völgyzugoly szettet három részben lehet megépíteni: az elsőben helyet kapott a Tanács, Frodó hálószobája és Elrond dolgozószobája; a másodikban található egy tünde torony; a harmadik egy pavilont, folyót és hidat vonultat fel. A csomaghoz tartoznak olyan elemek is, mint Bilbó kardja, a Fullánk, Narsil törött szilánkjai, Aragorn erdőjáró köpenye valamint Boromir kardja. 

Az összerakva 39 cm magas, 75 cm széles és 50 cm hosszú LEGO Icons - A Gyűrűk Ura: Völgyzugolyt először a LEGO VIP tagok vásárolhatják meg március 5. és 7. között, akik ajándékba kapják a LEGO Brickheadz Frodó és Gollam készletet is (a programhoz bárki csatlakozhat ingyenesen). Mindenki más pedig március 8-tól szerezheti be online v vagy a LEGO Store boltokban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)