Hirdetés

A Hasbro az eddigi legnagyobb Star Wars Black Series figura elkészítésén dolgozik

|

A Rancor a jelenlegi tervek szerint közel 45 centi magas lenne 106 centi hosszú karokkal.

Hirdetés

A Hasbro Black Series figurái kifejezetten a Star Wars széria keményvonalas rajongóinak készülnek, és ez most, a Rancornál sincs másképp. A hatalmas szörnyeteg először A Jedi visszatérben mutatkozott be, azóta pedig a messzi-messzi galaxis egyik ikonikus szörnyetegévé vált.

Nem csoda, hogy a játékóriás ebből is szeretne piacra dobni egy részletesen kidolgozott figurát, de mielőtt ezt megtenné, először fel akarja mérni a terepet.

Hirdetés

A Rancor jelenleg csak a Hasbro közösségi finanszírozásos platformján, a Haslaben létezik, mint figuratervezet. A dizájn ott várja a 9000 támogatóját, ami ahhoz kell, hogy ténylegesen legyártsák.

A hivatalos leírás szerint ez lenne a legnagyobb Black Series figura a maga 44,45 centiméteres magasságával (amit 68,58-ig lehet kinyújtani), és a 106,68 centiméteres karjaival. A Rancor egyébként több mint 45 ponton keresztül mozgatható, így tényleg olyan pózba állíthatjuk majd be, amilyenbe csak akarjuk. A Black Series figurákat egyébként általában 29 ponton lehet tekergetni.

A kampány a hír írásának pillanatában 3500 támogató körül jár, így a futamidőből hátralévő 40 napban szinte biztosan összejön majd a 9000.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)