Hirdetés

A Hasbro új Nerf puskája az Aliens-rajongók álma

|

James Cameron klasszikusa idén lett 35 éves, ezt a jeles alkalmat pedig a Hasbro sem hagyhatta ki.

Hirdetés

Oké, egy kicsit elkésett a játékóriás, mivel a 35. születésnap valójában a múlt hónapban volt, de ez valószínűleg senkit sem fog zavarni, miközben lövöldözik majd az M41-A Blasterrel.

A Nerf új puskája tökéletesen hozza az ikonikus sci-fi-flinta dizájnját, mellé pedig az ismerős hangeffekteket is elpuffogtatja. A tárba 10 Elite Dart vagy 3 Mega Dart fér el, melyekkel boldogan irthatjuk a szörnyeket... vagy a haverokat.

Hirdetés

Ugyan maga a puska is nagyon jól néz ki, a csomagolása még megér egy elismerő bólintást. A játék a Colonial Marine Corps stílusát tükröző, katonai stílusú ládában érkezik.

A Pulse Blaster már előrendelhető, és az ára 95 dollár lesz. Sajnos még ha most le is csaptok egy példányra, akkor sem fogjátok kézhez kapni 2022. októbere előtt. Addig próbáljátok túlélni valahogy a xenomoprhok támadásait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)