Hirdetés

A Horizon: Forbidden West kapcsán gyönyörű Aloy figurát készít a Dark Horse

|

A rajongók jobban teszik, ha már most lefoglalják ezt a gyönyörűséget.

Hirdetés

Ugyan a Horizon: Forbidden West megjelenése még mindig hónapokra van tőlünk, a Dark Horse legalább addig is ad nekünk valamit, amiért megőrülhetünk. A képregényóriás most egy olyan figurával jelentkezett, amit minden Aloy rajongó örömmel kirakna a polcára.

A PureArts által készített csoda elképesztő részletességgel valósította meg Aloy alakját és felszerelését, így tényleg egy lenyűgöző dísze lehet bármelyik gamer polcának.

Hirdetés

A PureArts művészei egyébként a múltban dolgoztak Assassin's Creed, Dark Souls és Cyberpunk 2077 karkaterekkel, így volt idejük tökéjre fejleszteni a tehetségüket.

Az egésznek csak egy szépséghibája van: a figurából összesen csak 2000 darab készül, és darabja 400 dollárba kerül majd. Előrendelni a Dark Horse weboldalán lehet, de a cég csak 2022 júliusa és szeptembere közé ígéri a leszállítás időpontját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)