Hirdetés

A Kickstarter legújabb szenzációja egy társasjátékasztal

|

Most éppen a Wyrmwood Gaming különleges kiegészítőjéért vesznek meg a támogatók.

Hirdetés

Azok, akik gyakran társasoznak, tudnának arról mesélni, mennyire hasznos egy kifejezetten társasjátékozásra épített asztal, ahol többen is kényelmesen elférnek, főleg hogy a jelenlegi járványhelyzet nagyban kedvez az otthoni játszmáknak. Nem véletlen, hogy a társasok közösségi kalapozása rekordokat döntöget: az elmúlt hónapokban például a Frosthaven és a Frostpunk: The Board Game a csillagokat is legyűjtötték az égről. 

Hirdetés

A legújabb sláger viszont nem egy társasjáték, hanem egy kifejezetten ezt a szórakozást elősegítő és még nagyobb élménnyé tevő bútordarab. A Wyrmwood Gaming moduláris asztala máris 2020 második legtámogatottabb társasjátékos projektjévé lépett elő (csak a Frosthaven tudta megelőzni), de az összesített listában is ott van a Top 10-ben.

És hogy mit kínál a több mint 8,3 millió dollárt összekalapozó kampány? Az átalakítható asztal lekerekített sarkokkal, különböző méretekben és anyagokban kérhető, valamint pohártartókkal, kockatartókkal, telefontartókkal, játékmesteri állomással és egyéb hasznos kiegészítőkkel van felvértezve. Íme: 

A siker azért is jó hír, mert a Wyrmwood Gaminget fájdalmasan érintette a járványhelyzet: március végén a két alapítónak azt a nehéz döntést kellett meghoznia, hogy szinte minden munkatársuktól megválnak, de az a cél lebegett a szemük előtt, hogy felállnak és visszaszerzik az összes alkalmazottukat. A terv össze is jött, a minőségi termékekkel (például dobókockákkal, kockatartókkal és társasjátékasztalokkal) foglalkozó, famegmunkálásra specializálódott cégnek a közelmúltban sikerült gyakorlatilag mind a 70 dolgozóját visszavennie. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)