Hirdetés

A LEGO bemutatta a legújabb Luigi kollekciót

|

Rengeteg újdonsággal és érdekes kiegészítővel bővül még idén nyáron a LEGO Mario univerzuma.

Hirdetés

A Nintendo és a LEGO együttműködésének köszönhetően tavaly augusztusban jelent meg a LEGO Super Mario készlet, amelyhez még két kiegészítő kollekció is készült. Sok rajongó viszont hiányolta Mario mindenkori társát, Luigit, így természetesen Mario zöld ikertestvérének főszereplésével is hamarosan meg fog jelenni a különleges LEGO készlet.

A dán játékgyártó áprilisban jelentette be a LEGO Luigi Starter Setet, ezúttal viszont néhány részlet is kiderült a legújabb kollekcióval kapcsolatban.

Hirdetés

A szett legizgalmasabb tulajdonsága, hogy teljesen szinkronizálható a Super Mario készlettel. Mario és Luigi karaktereit a beépített Bluetoothtal össze lehet hangolni, egymásnak köszönve fogják jelezni, hogy sikerült a kapcsolat létesítése. A szinkronizálást követően pedig kezdődhet a kooperatív mód, ami eddig nem látott koncepció volt a LEGO Mario készleteket illetően.

Össze lehet állítani a két készlet darabjaiból a saját egyedi pályákat, amelyek teljesítéséhez 90 másodperc áll a játékosok rendelkezésére. Mario és Luigi összehangolt mozgásáért, ugrásaiért bónusz érmék is járnak.

A Starter Set mellett több kiegészítő csomag is elérhető lesz. Az egyik legnagyobb az 1152 darabos Bowser's Airship, de izgalmas pályaelemeket és karaktereket hoz a Lakitu Sky World, a Reznor Knockdown, és a Boss Sumo Bro Topple Tower is. Mellettük további karakter csomagokkal és power-up csomagokkal lehet bővíteni a LEGO Mario univerzumot.

Az interaktív LEGO Luigi Starter Set és a kiegészítő szettek augusztus 1-jétől lesznek megvásárolhatók, de a LEGO hivatalos honlapján már előrendelhetők a csomagok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)