Hirdetés

A LEGO egy új Batmobile készlettel lovagolja meg a Batman hype-ot

|

A LEGO új Technic verdája minden DC rajongó szívét megdobogtatja majd.

Hirdetés

Megérkezett a The Batman, és míg az egyszeri nézők véleménye egyelőre vegyes, addig a keményvonalas DC rajongók nem győzik méltatni Matt Reeves produkcióját. A film egyik fontos pontja az új Batmobile bemutatása volt, amit a közvélemény egyöntetűen menőnek értékelt.

Az új járgány gyönyörű és félelmetes, és most a te polcodat is feldobhatja. A LEGO ugyanis összerakott egy készletet az új dizájn alapján, ami tökéletesen átadja filmbéli testvérének felépítését.

Hirdetés

A LEGO Technic modell hoz mindent, amit elvárnánk tőle: a kormány forog, az ajtók nyílnak, és még a motorháztető alá is benézhetünk. Ott egyébként egy világító "motort" találunk, aminek fényét két fénylő kockának köszönhetjük.

A készletből egy gyönyörű verda lesz, amit ráadásul már most megrendelhetünk. A Batman - Batmobile 37 990 forintért megvásárolható a LEGO hazai aloldalán keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)