Hirdetés

A LEGO Mario figurának különböző ruhák adnak új erőket

|

A Nintendo bejelentette, hogy a hamarosan érkező LEGO Mario készlethez extra kiegészítők is meg fognak jelenni, melyekkel még tovább alakítgathatjuk az asztali mókázást.

Hirdetés

Ugyan az augusztus elsején érkező LEGO Mario készletek brutálisan drágák, az tagadhatatlan, hogy jól néznek ki és kifejezetten ötletes megoldásokat használnak. A nagy Mario figura ugyanis reagál a történésekre a testébe több helyen elhelyezett LCD kijelzőknek köszönhetően, ráadásul reakcióit és képességeit tovább lehet cukrozni a szintén augusztus elsején érkező Power-Up Packokkal.

Hirdetés

Ezek a dobozok extra ruhákat rejtenek a figurához, melyek nem csak a Nintendo hős szerelését cserélik le. A Fire Mario például tűzlabdákat lő, a Cat Mario pedig érméket kap, ha falat mászik. Videón mindez a gyakorlatban:

Egyelőre nem tudni, hogy mibe fognak kerülni a Power-Up csomagok, de az eddig bejelentett Mario terméksor árazási vonalát nézve feltehetően nem lesznek olcsóak. És egészen biztos, hogy így is úgy kapkodják majd el őket, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)