Hirdetés

A LEGO Super Mario 64 kocka sokkal többet rejt, mint elsőre gondolnád

|

Új, izgalmas szettet mutatott be a LEGO, amivel a Super Mario-szériát bővíti.

Hirdetés

Egészen különleges módon keveredett korábban a LEGO és Super Mario, ugyanis interaktív, kreativitást ösztönző szettek készültek, melyek elsősorban a gyerekeket célozták. A most bemutatott LEGO Super Mario 64 ? Kocka (71395) azonban kimondottan 18 éven felülieknek szól, különösen azoknak, akik a Super Mario 64-et kedvelték annak idején.

A 2064 építőelemből álló szett első ránézésre tényleg csak egy kérdőjeles kocka, azonban ha kinyitjuk, számos, a Super Mario 64-ben megjelenő pálya külseje, elemei visszaköszönnek. 

Hirdetés

Az összeépítve 18x18x18cm-es készlet 10 mikrofigurát is tartalmaz (köztük természetesen Marióval, Yoshival, és Peachcsel), és kiegészíthető a LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurákkal, melyekkel 10 rejtett erőcsillag oldható fel.

A megjelenés október elsejére várható, ára 64990 Ft lesz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)