Hirdetés

A LEGO Volkswagen partibusz lehet a nyári gyűjteményed legjobbja

|

Bepattannál egy retró kisbuszba, és mennél táborozni a haverokkal? Mi is, csak odakint mordori körülmények uralkodnak, így inkább legózunk a ventilátoraink kereszttüzében.

Hirdetés

A retró járgányok és a nyári hangulat szerelmesei imádni fogják a LEGO legújabb készletét. Az augusztus elsején érkező modell egy klasszikus Volkswagen T2, ami a tökéletes járgány lenne arra, hogy bejárjuk vele az ország legmenőbb pontjait, letáborozzunk mellettük esténként, napközben pedig órák hosszát lazuljunk benne.

Mi mondjuk a LEGO változatba nem férnénk bele, de azért a kisbusz dobozába bőven fértek extrák.

Hirdetés

A Volkswagen T2 lakóautó néven elérhető készlet 2200 elemből áll, 35 cm hosszú, és olyan extrákkal érkezik, mint a tábori székek, a szörfdeszka és sok más apróság. A járgány ára 57 990 Ft, és augusztus 1-től lesz megvásárolható.

A modell beltere is megérdemli a figyelmet egyébként, amit elképesztő részletességgel terveztek meg a készítői. Tényleg egy gyönyörű készletről beszélünk, amit ezen a linken keresztül ti magatok is beszerezhettek majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)