Hirdetés

A legújabb Harry Potter LEGO szett valóra váltja a varázslótanoncok álmait

|

Most ti is meghívót kaphattok a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába.

Hirdetés

"Levelet kaptam, lájf" - énekelhetik azok az ifjú varázslótanoncok, akik lecsaptak a LEGO legújabb Harry Potter tematikájú szettjére. A Hogwarts™ Icons - Collectors' Edition készlet ugyanis a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola meghívóját tartalmazza, nem mellékesen egy hófehér bagollyal, pár varázskönyvvel, egy pálcával, és néhány olyan extra csecsebecsével, mint a csokibéka, vagy az aranycikesz.

Az egész kompozíció összesen 3010 LEGO-darabból áll össze. Nem mindennapi lehetőség ez arra, hogy maga Hedvig, Harry Potter baglya csücsüljön az íróasztalunkon.

Hirdetés

Hogwarts™ Icons - Collectors' Edition készlet 2021. szeptember 2-tól lesz kapható hazánkban is, 94 990 forintos áron. Cseppet sem olcsó szettről van tehát szó, de a keményvonalas Harry Potter-rajongók azért valószínűleg így is rekordidő alatt le fognak rá csapni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)