Hirdetés

A Marvel olyan asztali szerepjátékot készít, amiben saját hőst is alkothatunk

|

Ha nem szeretnénk a már ismert hősökkel lenni, sajátot is létrehozhatunk a Marvel Multiverse-ben.

Hirdetés

A Marvel a hivatalos oldalán jelentette be, hogy érkezik a Marvel Multiverse névre hallgató asztali szerepjáték, melyben a rajongók a kedvenc karaktereik mellett akár sajátot is létrehozhatnak majd.

A játék írója az a Matt Forbeck, aki többek között olyan projekteken dolgozott, mint a Dungeons & Dragons: Endless Quest, a The Marvel Encyclopedia, a Rage 2 vagy épp a nemrég megjelent Biomutant.

Hirdetés

A bestseller író így nyilatkozott a társassal kapcsolatban:

"Egész életemben Marvel fan voltam és gamer, ez a projekt egy igazi valóra vált álom. [...] Szerencsére miután már írtam néhány Marvel Enciklopédiát és harminc éve tervezek társasjátékokat, késznek érzem magam arra, hogy segítsek létrehozni a legjobb Marvel TTRPG élményt. Alig várom, hogy mindenki kipróbálhassa."

A Marvel a szabályrendszernek a viccesen kellemetlen D616-os rendszer nevet adta (a hat oldalú kockára és a 616-os Marvel univerzumra utalva ezzel), melynek lényege, hogy könnyen tanulható legyen a játék a kezdők számára is.

Irányítható karakterekből nincs hiány, hiszen elérhető lesz Pókember, Fekete Párduc, Amerika Kapitány, Thor, Marvel Kapitány, Ms. Marvel, Farkas és Vihar (Storm) is, ráadásul saját hőst is alkothatunk majd a szabályok segítségével.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A teljes rendszer valamikor 2023-ban érkezik, de a Playtest Rulebook (vagyis a tesztelésre készült szabálykönyv) már 2022. tavaszán megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)