Hirdetés

A nyerészkedők már a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egyik figuráját is kipécézték

|

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vicces minifigurája, a Blue Milk Luke nagyon kapós lett.

Hirdetés

Számos alkalommal bebizonyosodott már, hogy ha valamit nagyon szeretnének az emberek, azt sokkal drágábban is megveszik - ezt használják ki azok is, akik azzal nyerészkednek, hogy a felkapott vagy ritka dolgokat nagy mennyiségben felvásárolják, és jóval áron felül adják tovább. Így volt ez a PlayStation 5 esetében, előfordult az Xbox minihűtőnél, megesett a Nintendo Switchcsel, és felütötte a fejét egy ott is, ahol nem számítottunk rá: a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagánál

Hirdetés

Ezúttal ugyanis a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga készletei fölött köröznek a keselyűk, különös tekintettel a Deluxe Edition csomagokra, amik tartalmaznak egy exkluzív és emiatt értékes LEGO figurát is. A szóban forgó cucc egy egyedi külsejű Luke Skywalker minifigura, amely kék tejet kortyolgat mosolyogva, utalva ezzel a filmbéli mására, ahol Luke (Mark Hamill) ivott színes tejet.

Mivel ezt a fajta minifigurát sehol máshol nem lehet megtalálni, ezért megjelentek azok, akik külön árulják tetemes haszont remélve. Az eBay-en például a hír írásának pillanatában több tucat Blue Milk Luke-ot lehetett találni nagyjából 30 és 60 font, azaz körülbelül 14 és 27 ezer forint közötti áron (persze akadnak bőven e feletti próbálkozások is), így akár már csak a figuráért kapott összeg is visszahozhatja a Deluxe árát, és akkor maga a videojáték még nem is cserélt gazdát. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)