Hirdetés

A Peacemaker intróját LEGO figurákkal is meganimálták, James Gunnak is bejött

|

A Peacemaker felvezetője szándékosan fura lett, amit a megjelenése óta már többször is adaptáltak a rajongók.

Hirdetés

A Peacemaker egy nagyon laza szuperhősös sorozat lett, ami megnyerte magának az egész világot. Az intró mondjuk vitatott eredménnyel talált be, de James Gunn rajongói imádták és különböző formátumokban újra is alkották.

A rendező maga is rátalált egy-egy ilyen rekreációra és a LEGO változat annyira bejött neki, hogy a személy Twitter oldalán is beszélt róla.

Hirdetés

A relatív egyszerű animáció LEGO figurákkal alkotja újra Peacemaker nyitójeleneteit.

Később a 8-bites verziót is ajánlották Gunn-nak, amit aztán szintén retweetelt a rendező.

Azt már tudjuk, hogy Peacemaker megkapja majd a második évadát és azt is, hogy James Gunn is visszaül a rendezői székbe. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a folytatásban milyen elborult felvezetőt kapunk, de erre a kérdésre valószínűleg még jó darabig nem fogunk választ kapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)