Hirdetés

A Resident Evil társas Kickstarter kampánya önmagában is egy játék lesz

|

A Resident Evil rajongók elkezdhetik készíteni a tárcáikat: műanyag figurák túlélése itt a tét.

Hirdetés

A Steamforged Games meglehetősen tapasztalt a videojátékok társasos adaptációi terén: a srácok összehoztak már egy Resident Evil 2 és 3, egy Devil May Cry és egy Monster Hunter: World társast is. Következő projektjük az első Resident Evilt veszi alapul, és asztalra akarja vinni a titokzatos villában játszódó túlélőkalandot.

A Resident Evil: The Board Game persze először szintén tesz egy tiszteletkört a Kickstarteren, ahol egy különleges kampánynak lehetünk majd tanúi.

Hirdetés

A Steamforged srácai rengeteg tartalommal készülnek, de ami még ennél is fontosabb, hogy egy, a közösség döntésein alapuló történetet is el akarnak majd mesélni. A Polygonnak adott nyilatkozatában a játék dizájnere, Sherwin Matthews mesélt erről:

"Át akarjuk adni a támogatóknak azt az érzetet, hogy együtt fedezzük fel és kutatjuk át a villát. Egy folytatásos történetet fogunk elmesélni az egész kampány során. A támogatóknak fontos döntéseket kell hozniuk, azok alapján pedig kiderül majd, hogy milyen extrák nyílnak fel."

A játékmenet során egyébként a játékosoknak fel kell fedezniük az említett helyszín minden zugát, kimenteni a STARS csapat tagjait, és együttműködni velük a túléléshez. A pályák folyton változnak majd, így fontos lesz, hogy a taktikáinkat is adaptáljuk a változó körülményekhez.

A Resident Evil: The Board Game Kickstarter kampánya október 26-án indul, és 16 napunk lesz arra, hogy támogassuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)