Hirdetés

A Pandemic-rendszerre épülő társas készül a Star Wars: A klónok háborúja alapján, és magyarul is játszhatjuk

|

Poroljátok le a sugárpallost, mert közeleg a háború, és valakinek meg kell állítania majd Dooku droidjait.

Hirdetés

Nagyon kellemes hírt osztott meg a Gémklub azokkal, akik ugyanúgy szeretik a Star Warst, mint a társasjátékokat: Magyarországra hoz egy figurás Star Wars játékot, amiben a Klónok háborújának csatáit játszhatjuk le. A World of Warcraft: Wrath of the Lich Kinghez hasonlóan a Pandemic rendszerére épülő mókában a játékosok átvehetik majd a galaktikus háború hadseregeinek vezetését, és megvédhetik a Köztársaságot Dooku gróf droidjaival szemben.

A készítők láthatóan kölcsönöztek eseményeket a filmből és a sorozatepizódokból is, mivel Obi-Wan Kenobin, Mace Windun és Anakinon túl olyan karaktereket is harcba vihetünk majd, mint Ahsoka Tano.

Hirdetés

A Gémklub természetesen gondoskodik a teljes honosításról, azaz mindent lefordítanak a küldetésektől a szabályokon át a kártyákig. Egyelőre nem ismert a megjelenési dátum, sem az ár, de azzal alighanem mindenki tisztában van, hogy a figurás társasok nem a legolcsóbbak.

A játék egy fokkal összetettebb Pandemic-átalakítás lesz, mint társai, és bár még se BGG-oldala nincs, sem a Z-Man Games honlapján nem szerepel, annyit tudni webshopokból, hogy francia nyelven október végétől lehet előrendelni. A meccsek menetét persze nagyban átszabták a Star Wars-élmény kedvéért. Ti beszerzitek majd?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)