Hirdetés

A Stranger Things Monopoly elspoilerezi a sorozat történéseit, a Duffer-testvérek kiborultak

|

A Netflix sikersorozatának társasjátékos változata kiakasztotta a Netflixet és a Stranger Things alkotóit is.

Hirdetés

Nagyot dobbant a rajongók szíve, mikor kiderült, hogy a negyedik évaddal nem kell elbúcsúzniuk kedvenc netflixes sorozatuktól, a Stranger Things-től, ugyanis egy ötödik szezont még mindenképpen el fog készülni, és csak azzal zárul le a széria. Ráadásul a folytatásra már nem is kell sokat várni, hiszen a két részre bontott negyedik évad első fele május 27-én debütál, a második pedig július 1-jén válik elérhetővé, amely egyrészt örömteli, másrészt viszont megnöveli a spoilerveszélyt. 

A Stranger Things 4. évadának első előzetese igyekezett a hangulatfokozásra fókuszálni ahelyett, hogy minél többet megmutasson abból, mi vár ránk a következő epizódokban, viszont nem mindenki volt olyan figyelmes, mint a Netflix marketingesei. Egy hivatalos Stranger Things Monopoly társasjáték képei ugyanis bejárták a Redditet, mivel a produktum olyan játékkártyákat tartalmaz, amelyek elspoilerezik az új évad első és potenciálisan a második felének főbb történéseit. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az amúgyis nehéz helyzetben lévő Netflix nem örül a dolognak, de senki sem volt feldúltabb a sorozat készítőinél, a Duffer-testvéreknél. Matt és Ross Duffer állítólag totálisan kiakadtak a malőr miatt, elvégre pont azért bántak a legszűkmarkúbban a részletekkel és hirdettek teljes titoktartást, hogy a rajongók élménye ne sérüljön.

A THR úgy tudja, hogy a Duffer-tesók és producertársaik erőteljesen részt vesznek a sorozat promóciójának és marketingjének túlnyomó többségében, és jellemzően jóvá kell hagyniuk az árucikkeket az ilyen helyezetek elkerülése végett, de az őrült mennyiségű Stranger Things merchandise-t elnézve nem meglepő, hogy egy-két cucc elkerüli a figyelmüket. A honlapnak nyilatkozó forrás szerint a Duffer-testvérek a tanulságokat levonták az esetből, és várhatóan az ötödik évad esetében már nagyobb lesz az összhang. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A LEGO és hasonló gyártók szokták egyébként azt eljátszani egy-egy nagyobb premiernél, hogy a legújabb készletekkel előre lelőnek egyes részleteket, azonban úgy tűnik, hogy a spoilerező vállalatok listájára felírhatjuk a Monopoly-t is. Ha szeretnétek olvasni olyan Stranger Things társasjátékról is, ami nem árul el semmi újat, csak szórakoztató, akkor célozzátok meg a Stranger Things: Attack of the Mind Flayer cikkünket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)