Hirdetés

A TheVR egy teljesen egyedi Horizon Forbidden West LEGO-szettet fog összerakni

|

Hamarosan indul a livestream, melyben egy Horizon Forbidden West-féle Thunderjaw épül meg.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogy a hivatalos Horizon Forbidden West LEGO mellett létezik egy rajongói kreáció is, egy közel 5000 darabból álló egyedi Thunderjaw. Nos, perceken belül ti is megnézhetitek ezt a szettet, illetve ennek összerakását, ugyanis egy ilyen különlegességgel lepték meg a fórumozók a TheVR-t.

Tegnap került fel a srácok Facebook-oldalára az alábbi is látható bejegyzés, melyben bejelentették, ma egy rendhagyó LEGO streamben a Horizon Thunderjaw szettet fogják összeépíteni. A posztban jól olvashatóan szerepel a fórumozók levele is, melyben részletesen leírják, nem volt egyszerű menet az ajándék megszerzése.

Hirdetés

Egy teljesen egyedi LEGO-készletről van szó, amit nem lehet megvásárolni a boltokban, hanem az összeszerelési útmutató alapján egyenként kellett megrendelni a szett összes LEGO-elemét - egyébként nem kevés, egészen pontosan 4743 darabból áll a Thunderjaw. A szükséges darabokat 2019 novembere óta gyűjtögették, rendelgették a fórumozók, szóval nem kevés időt pakoltak bele abba, hogy egy ilyen különleges ajándékkal tudják meglepni a TheVR csapatát.

Maga a Thunderjaw összerakós livestream hamarosan indul a TheVR Twitch-csatornáján, ma 10 órakor kezdődik az adás - később persze YouTube-on is visszanézhető lesz minden bizonnyal az építés.

Nyitókép: Facebook/Virtuális Valóság & VR Gaming

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)