Hirdetés

A Trónok harca sztárjai összeállnak egy Dungeons & Dragons kalandra

|

Több színész is ott lesz a hétvégéi D&D Live rendezvényen, köztük neves színészek kedvenc fantasy sorozatunkból.

Hirdetés

A hétvégi D&D Live egyébként is tele lesz ismert személyiségekkel, de tegnap a Wizards of the Coast bejelentette, hogy a jótékonysági műsoron ott lesz a Trónok harca sorozat több ismert karaktere is. Daniel Portman (Podrick), Gemma Whelan (Yara), Iwan Rheon (Ramsay), Kristian Nairn (Hodor), és Natalia Tena (Osha)  is csatlakozik a mükázhoz.. A Dungeon Master szerepét a játék egyik dizájnere, Kate Welch fogja betölteni. Welch reakciója pontosan olyan, mint bármelyik DM-é lett volna, ha szólnak neki, hogy amúgy Ramsay Bolton lesz az egyik játékosa.

Hirdetés

A kaland története szerint a csapat belebotlik egy fura lénybe, aki egy különleges feladattal bízza meg őket. Ez elég egyszerűnek hangzik, de lévén, hogy Dungeons & Dragonsről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy hamar rászakad a világmindenség játékosaink vállára. A Trónok Harca csapat játéka június 20-án lesz este 7-től.

A D&D Live egy nagy Dungeons & Dragons streaming show lesz, ahol bemutatják az új modult és a Baldur's Gate III-ról is szó esik. Akit picit is érdekel a hobbi, az ne hagyja ki a bulit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)