Hirdetés

A világ legnagyobb LEGO Star Wars készlete el sem fér egy átlagos lakásban

|

Richboy Jhae youtuber elképesztő méretekben alkotta meg a Starkiller bázist.

Hirdetés

Láttunk már sok hatalmas rajongói Star Wars LEGO-szettet, de Richboy Jhae mindezekre köröket ver rá. Richboy ugyanis abban a pillanatban, hogy látta a moziban a Star Wars: Az ébredő Erőt, egyből elhatározta, meg fogja egyszer építeni a filmben bemutatott Starkiller bázist.

Nem kevesebb mint két és fél évbe tellett, míg összeállított az alábbi videóban látható Star Wars szettet, ami 182 cm széles és 701 cm hosszú. Egy picivel több mint hét méteres LEGO-óriást peresze kiállítani sem egyszerű, már csak ezért is érdemes ránézni Richboy Jhae videójára.

Hirdetés

A Brick Rodeo LEGO nevezetű rendezvényen állították ki a LEGO Starkiller bázist, ami több szegmensből áll össze, és vannak benne kis meglepetések is. Az egyik ilyen mókás kikacsintás például egy apró klónozó kamra, amiben maga Palpatine gyártja a Snoke-klónokat. Ez nyilván nem volt benne a hetedik epizódban, de a grandiózus LEGO építményen remekül mutat.

Az alábbi videóban Richboy Jhae 20 percen át mutogatja csodás alkotását:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)