Hirdetés

A WarCraft arca és hangja, Chris Metzen egy Dungeons & Dragons kampánykönyvön dolgozik

|

A világok hősei és mesterei hamarosan beutazhatják majd azt az univerzumot, amiben Chris és barátai évtizedek óta kalandoznak.

Hirdetés

A Blizzard egykori alelnöke, és megannyi World of Warcraft karakter szinkronhangja Chris Metzen tavaly bejelentette, hogy régi kollégájával, Mike Gilmartinnal kiegészülve megalapítják a Warchief Gaming nevű, asztali játékokra specializálódott céget.

Mivel Metzen és Gilmartin nagy rajongói a Warhammer stílusú wargame-eknek, először arra tippeltünk, hogy valamilyen stratégiai játékon dolgoznak, de nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Hirdetés

A srácok Ryan Collinsszal (a Hearthstone egyik korábbi dizájnere) együtt elkezdtek összerakni egy Dungeons & Dragons 5th Edition könyvet, ami Metzen régi kampányvilágát csomagolja egy mindenki számára használható Campaign Setting kötetbe.

Akik nem ismerősek az asztali szerepjátékok világában, azoknak kicsit el lehetnek veszve, de segítünk: a TTRPG termékek sorában vannak úgynevezett kampányvilág könyvek, melyek egy előre elkészített világot adnak a dungeon master, avagy a mesélő kezébe. Az ilyen kötetek rengeteg lore-t és mitológiai leírást tartalmaznak, de konkrét helyi és faji kulturális infókat is kapunk, sokszor világspecifikus szabály és karakteropció kiegészítésekkel.

Metzen és társai is egy ilyen könyvvel készülnek most. Az Auroboros: Coils of the Serpent első kötete, a Worldbook: Lawbrand egy új fantasy világba repít majd bennünket hatalmas nagyvárosokkal, izgalmas kultúrákkal és az Auroboros erejével, amit minden karakter kihasználhat majd.

A könyvben lesznek új alkasztok, fajok és varázstetoválások, melyeken keresztül ősi és veszélyes erőkhöz férhetünk hozzá. A könyv Kickstarter kampánya április 20-án indul, és akit érdekel a projekt az itt iratkozhat fel az azzal kapcsolatos értesítésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)