Hirdetés

Akár meg is valósulhat ez a csodás Knight Rider Lego készlet

|

Újabb ígéretes projekt futott be a Lego Ideas platformján.

Hirdetés

Az 1982-ben bemutatott Knight Rider 4 teljes évadot ért meg az NBC csatornán, mellyel sikerült kitörölhetetlen nyomot hagynia a popkultúrában, 90 epizódját valószínűleg az emberiség végóráiban is sugározni fogják a világszerte fogható TV csatornák.

A David Hasselhoff nevével fémjelzett szériának így közel 40 év múltán is hatalmas rajongótábora van, nem utolsósorban az éjfekete Pontiac Firebird Trans Am, azaz K.I.T.T., és a főhadiszállásául szolgáló  GMC General kamion, a magyar szinkronban Góliátnak hívott F.L.A.G. Mobile Unit miatt.

Hirdetés

Az ikonikus páros hódolóinak sorát gyarapítja a Lego Ideas HenkvdL05 nevű felhasználója is, aki egy gyorsétteremlánc Knight Rider-témájú reklámján felbuzdulva határozta el, hogy kockákból kelti életre a járműveket.

Alkotása pedig elérte a 10.000 támogatót, ami ahhoz szükséges, hogy a dán cég fontolóra vegye a projekt megvalósítását, így még az sem kizárt, hogy előbb-utóbb mi is bezsákolhatjuk K.I.T.T. és Góliát elképesztő részletességgel megalkotott mását.

A 2648 darabból álló készletben nem csak a Pontiac műszerfalát sikerült aprólékosan kidolgozni, de a kamion lakkfekete pótkocsija is betölti eredeti funkcióját: a garázs mellett a jellegzetes bútorzattal berendezett labor és a társalgó is helyet kapott odabent, így bőven jut tér az autónak és a 4 minifigurának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A képeket elnézve mi nagyon rákívántunk a szettre, még ha tudjuk is, hogy az Ideason elfogadott projektek végső verziója kisebb-nagyobb eltéréseket szokott mutatni a pályaművekhez képest. A Knight Rider egyik eredeti kamionját egyébként néhány hónapja fedezték fel a kincsvadász rajongók, a járgány sok éve állt elhagyatottan az idahói sivatagban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)