Hirdetés

Akár te is elkészítheted a világ legmenőbb Catan telepesei társasát

|

Színes világítás és automatizálás teszi izgalmasabbá a jó öreg sziget meghódítását.

Hirdetés

Az 1995-ben megjelent Catan telepesei nem véletlenül lett hatalmas siker, hiszen egy szimpla, könnyen érthető koncepcióba csomagolja a stratégiai játékok egyik legizgalmasabb elemét, a területért és erőforrásokért való versengést.

Az örökzöld mókát a Monopolyhoz hasonlóan már rengeteg változatban láthattuk a Jurassic Parktól a PSVR-osig, azonban eddig még egyik hivatalos megoldás sem volt olyan menő, mint amit a társasájáték-bolond ezermester, Sam March készített.

Hirdetés

Nyírfa alapra mart tábláját 19 egyedi nyomtatott áramkör és színes LED-ek sora teszi látványossá. A humorosan csak "fancy-schmancy Settlersnek" hívott változat random generált világítással utánozza az eredeti játék véletlenszerűen elhelyezett mezőit, különböző színekkel jelölve az egyes nyersanyagokat. A résztvevőknek pedig még a kockadobással sem kell fáradniuk, a tábla ugyanis maga sorsolja ki a számokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A készítő ráadásul volt olyan kedves, hogy a GitHubon teljes egészében hozzáférhetővé tette a projekt dokumentációját, így ha valakiben ott a műszaki véna, no és legalább egy CNC-s ismerős, az akár magának is elkészítheti a Catan ultra-prémium változatát.

Az útmutatásban sokat segíthet a projektről szóló YouTube-film is, ami nem csak a társas rajongóinak lehet érdekes néznivaló:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)