Hirdetés

Akár te is viselheted Mando sisakját

|

Aki kinyitja a pénztárcáját, az megkaparinthat egy darabot a The Mandalorian főhősének páncélszettéből.

Hirdetés

A közelmúltban elrajtolt a The Mandalorian 2. évada, így a Star Wars hype továbbra is él, pláne ha olyan színészekről van szó, mint a Timothy Olyphant által megformált Cobb Vanth vagy Rosario Dawson gyakorlatilag megerősített Ahsoka Tanója.

A sorozat igazi sztárja persze még mindig Din Djarin és kis követője, a Gyermek (vagy közismert nevén Baby Yoda), a rajongók pedig most lehetőséget kapnak rá, hogy egy kicsit olyanokká váljanak, mint Mando. 

Hirdetés

A Hasbro ugyanis nem kisebb ereklyét kínál az ünnepi időszak felvezetéseként, mint a karakter páncélja által inspirált replikát, egy Black Series elektronikus sisakot, amelyet természetesen viselni is lehet.

A minőségi fejfedő kívülről részletes kialakítással és eltávolítható taktikai fénnyel rendelkezik, belül pedig piros belső lámpák, párnázás és állítható illeszkedés jellemzik. A pazar viselet már előrendelhető többek között az Amazonról is, de alaposan a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a fa alá akarja tenni, mivel 120 dollárt (több mint 36 ezer forintot) kóstál. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)