Hirdetés

Akár Vasember-portrét is építhetünk a LEGO új készletével

|

A LEGO a Marvel bevonásával új szintre emeli a kreatív önkifejezést.

Hirdetés

Szinte mindent imádunk, ami építőkockából készült, hiszen végtelen fantázia van bennük (elég csak az életnagyságú LEGO Ducati motorra, a Super Mario szettekre vagy Dominic Toretto 1970-es Dodge Chargerére gondolni). A vállalat gondolt azokra a felnőttekre is, akik új kreatív élményeket keresve, a lakást sokféle módon díszítve szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni, az új LEGO Art készletek ugyanis pontosan ezt a célt szolgálják. 

Hirdetés

Saját szettet kapott Andy Warhol, Marylin Monroe, a The Beatles, a Star Wars és Vasember is, ami pedig a koncepció legjobb része, hogy nem csupán művésziek, de több változatban is megépíthetőek: a Csillagok háborúja esetében Darth Vader, Darth Maul és Kylo Ren portréi között váltogathatunk, Tony Stark szuperhősének esetében pedig három páncél (Mark III, Hulkbuster, Mark LXXXV) áll rendelkezésre, amiket kombinálva egy nagy portrét kapunk.

A szettekhez csomagolnak kapcsolódó hanganyagokat is, amellyel érdekes részleteket tudhatunk meg az adott modellről. A vasemberesnél például Roy Thomas-szal, a Marvel korábbi főszerkesztőjével készült interjút, valamint Alex Grand Marvel szakértőnek és a Comic Book Historians podcast műsorvezetőjének sztorijait csatolták. A készletek augusztus 1-től lesznek elérhetőek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)