Hirdetés

Az Alien szériából is készül asztali szerepjáték

|

A készítők szerint alkotásuk tele lesz változatos karakterekkel, valamint elég izgalmas játékmenetet is kapunk.

Hirdetés

Manapság egyre több franchise alapján készül olyan szerepjáték, amit a képernyők helyett asztalon, papírt és ceruzát használva játszhatunk. A 20th Century Fox is talált egy megfelelő csapatot egy ilyen projekthez, úgyhogy nemsokára új kalandokra indulhatunk az Alien-filmek világban.

Hirdetés

A Free League Publishing korábban már bizonyította, hogy konyít a sci-fi szerepjátékokhoz, ráadásul most az Aliens sötét világa alapján alkothat meg egy vadonatúj asztali szerepjáték-sorozatot. A játék dizájnjáért a Tales from the Loop és a Mutant Year Zero rendezője, valamint egyben a csapat társalapítója, Tomas Härenstam felel. A művészi rajzokat pedig olyan elismert szakemberek készítik majd, mint Martin Grip, John Mullaney, illetve Axel Torvenius.

Az első kaland kicsivel A bolygó neve: Halál eseményei után játszódik, és az Outer Rim Frontierra kalauzol el minket, ahol változatos karakterek és a macska-egér játék típusú élménytől egészen eltérő játékmenet vár majd ránk. A sandbox kampányok mellett pedig előre megalkotott szcenáriók is lesznek. A legelső ilyen móka a Chariot of the Gods nevet kapta, és egy sci-fi író, Andrew E.C. Gaska felel érte, szóval elég izgalmas kalandra számíthatunk.

Ha minden jól megy, még idén debütál a Free League szériája, amiről további részleteket a hivatalos oldalon olvashattok.

Ti kipróbáljátok majd az alienes asztali szerepjátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)