Hirdetés

Alien asztali szerepjátékban élhetjük át újra a filmek legendás jeleneteit

|

A sötétben araszolva egy csepp nyálat érzel lecsorogni a jobb válladon. Felnézel és látod a fekete szörnyet, ami elől órák óta lihegve menekültél. Nincs az a mentődobás, ami megmenthetné az életed.

Hirdetés

A Free League Publishing és a 20th Century Fox bejelentették, hogy együtt összeraknak egy asztali RPG-t az Alien filmek világára alapozva. Az adaptáció a mozifilmek és a szerepjátékok szerelmeseinek is szól, újra eljátszhatjuk benne a korábbi művek ikonikus pillanatait.

Hirdetés

Az Alien: The Roleplaying Game két játékmódot kínál: cinematic és kampány. Előbbi során adott jeleneteket játszhatunk el magunk, saját karaktereinkkel. Ez a rész "nagy téteket, gyors és kegyetlen játékmenetet" ígér. A kampánymód a többi szerepjátéknál már megszokott formátumban működik, tehát adott a világ, amit a Game Master kezel, és ahol a karakterek szabadon hozhatják a döntéseiket.

A játék szabálykönyve kemény 392 oldal, ami így önmagában is meglehetősen tekintélyes (összehasonlításképp a D&D 5e Player's Handbook 319 oldalas), de a könyvhöz kapunk még egy csomagnyi kockát, térképeket és egy Game Master Screent is. A Free League Publishing aztán tudja, hogy mitől döglenek a játékmesterek.

Az Alien RPG a jelenlegi tervek szerint december 10-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)