Hirdetés

Elkészült az Aliens rakodógépének LEGO verziója

|

Most egy kicsit mindannyian az Alien hype-vonaton ülünk, így nem csoda, hogy azonnal magunkénak akarjuk ezt a készletet.

Hirdetés

Már vagy 30 éve annak, hogy Sigourney Weaver beugrott a rakodógép kormánya mögé az Aliens filmben. Mindnyájunk kedvenc hősnője alaposan rendberakta a hatalmas Xenomorphot, legendás jelenet lett ebből.

Ezzel az állításunkkal Daniel Schlumpp is egyetért, aki nem csak hatalmas Aliens rajongó, de a LEGO-t is imádja. Mivel sajnos 1986-ban a LEGO túlságosan is óvatos volt ahhoz, hogy kiadjanak egy Aliens szettet, ezért magára vállalta a feladatot, hogy megépítse a rakodógépet.

A fenti kép szerint remek munkát végzett. Emberünk egy albumban nem csak azt szedte össze, hogy milyen lett a végeredmény, de a folyamatot is leírta. LEGO rajongóknak kötelező, akik pedig tűkön ülve várják az Alien: Covenant premierjét, az ezzel elszórakozhatnak egy darabig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)