Hirdetés

Napi büntetés: ez az életnagyságú bikinis animelány 7 és fél millió forint

|

Kemény összeget kérnek el ezért az embernagyságú anime figuráért, és ha úgy gondolod, hogy megvennéd, akkor sem biztos, hogy menni fog.

Hirdetés

A lenti videón látható karakter Lala Satalin Deviluke, aki a To Love-Ru című anime főszereplője. A hölgyet bikiniben láthatjuk, egy hatalmas figuraként megalkotva, ami ráadásul egy kisebb vagyonba kerül.

Most egy pillanatra tegyük is félre mindenki fura gondolatait erről a műről, mert az hagyján, hogy van némi segédeszköz beütése, de egyébként ez 2,8 millió Yenbe, azaz durván 7,5 millió forintba kerül. 

A slusszpoén a bizniszben, hogy még ha meg is akarnád venni, akkor egyrészt japánban kell élned, másrészt részt kell venned egy sorsolásban, hogy esélyed(!) legyen elkölteni 7 és fél millió forintot

Nyilván ettől lesz végtelenül exkluzív és figyelemfelkeltő, mert még azoknak is izgalmat okoz a beszerzés, akik amúgy nem jönnek zavarba egy ekkora kiadástól. Remek marketing, zavarba ejtően nagy anime figurával, enyhén erotikus beütéssel. Minden adott a sikerhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)