Hirdetés

Annyira rossz lett a Dark Souls RPG szabálykönyve, hogy a kiadó újranyomtatja és ingyen kicseréli mindenkinek

|

A Dark Souls: The Roleplaying Game szabálykönyve tele van elütésekkel, és ez még a kisebb probléma.

Hirdetés

Sokféleképp feldolgozták már a Dark Soulst, készült belőle társasjáték és kártyajáték is, és hogy teljes legyen a lefedettség, a közelmúltban megjelent az asztali szerepjátékok kedvelőinek szóló Dark Souls: The Roleplaying Game szabálykönyve. Amint a játékosok kezébe került, elkezdtek záporozni a panaszok: a vásárlók egyaránt sérelmezték az elgépeléseket, valamint azt, hogy a szabályok nem konzisztensek, és ez jelentősen rontja a játékélményt.

A Dicebreaker beszámolója alapján olyan dolgokra kell gondolni, mint hogy néhány karakter nem használhatja a kezdő cuccait, egyes képességek egyre kevésbé lesznek hatásosak, ahogy a karakterek fejlődnek, és az sem egyértelmű, hogyan működik pontosan az életpontoknak megfelelő Position, valamint maga az elhalálozás és újraéledés.

Hirdetés

A problémát a Steamforged Games sem hagyta figyelmen kívül: korábban még azt nyilatkozták, hogy a jelzett hibák a játszhatóságot nem befolyásolják, de egy későbbi közleményben már arról írtak, felismerték a helyzet súlyosságát. Mindenkinek, aki megvásárolta az 50 eurós Standard vagy 95 eurós limitált Collector's Edition kiadást, ingyen küldenek egy javított változatot, amint kész annak nyomtatása. Nem tudni, ezzel mikor végeznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A digitális változat még nem jelent meg, de az természetesen már javított állapotában fog elérhetővé válni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)