Hirdetés

Armored Core - a társasjáték verzió más néven fog megjelenni

|

A játék elkészítésének támogatására frissen indított Kickstarter kampány hatalmas sikere sem bizonyult elégnek. Hiába sikerült a tervezettnél háromszor nagyobb összeget összegyűjteni a Bad Crow Games-nek, az Armored Core RTS-t más néven kell majd a keresnünk.

Hirdetés

Habár a társasjátékokat gyártó Bad Crow Games éppen a múlt hónapban  kezdett egy Kickstarteres kampányba, a gyártó cég elnöke Aaron Gabrielson közleménybe jelentette be, hogy az Armored Core RTS, Mech Command RTS néven fog végül a boltokba kerülni.

Az első ilyen típusú valósidejű stratégiai társasjáték, amelyben a játékosok egyszerre vezethetnek mecheket, tüzelhetnek és irányíthatnak párhuzamosan csapatokat; ez is olvasható a Kickstarter kampányukban és habár már önmagában ezzel a szlogennel is sok vásárlót "megvehetnek" az Armored Core franchise rajongói minden bizonnyal nem örülnek, hogy a játék végül Mech Command RTS néven jelenik majd meg.

A Bad Crow Games vezetője biztosította a rajongókat, nem veszik félvállról, hogy a névváltoztatással elveszítették a brandet, csakhogy elmondása szerint a módosítás nélkül valószínűtlen, hogy a játék valaha elkészült volna.

A legfőbb fennakadást az Armored Core brandhez tartozó tulajdonos jogokkal rendelkező japán cég, a From Software és a játékot gyártó Bad Crow Games közötti kommunikációs nehézségek okozták. Gabrielson elmondása szerint "Alá becsülték a nyelvi akadályok okozta félreértéseket." Illetve a fejlesztői folyamatokat az is hátráltatta, hogy a licenccel rendelkezők jóváhagyására volt szükség minden lépéshez és a Bad Crow Games aggódott, hogy nem minden kerül bele a végleges játék formátumba, amit a készítők elképzeltek.

A társas igyekezett hű maradnék a játékalapot szolgáló Armored Core franchisehoz, olyan valósidejű társasjátékként hirdette a gyártó, amely visszaadja a videojáték dinamikáját és hangulatát. Gabrielson szerint a névváltoztatás nem lesz hatással az ígért játékmenetre, kijelentette: "A legnagyobb változás a dobozon lesz."

Azt, hogy a névváltozás után mikor dobják piacra a társast, még nem lehet tudni, minden esetre mostantól Mech Command RTS néven kell majd keresni az Armored Core alapján készített játékot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)