Hirdetés

Villámgyorsan összejött a pénz az új Assassin's Creed társasjátékra

|

24 óra sem telt el a Kickstarter kampány indulása óta, de már majdnem összegyűlt a kért összeg négyszerese.

Hirdetés

Tegnap délután kezdődött el az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice közösségi finanszírozása, a készítőknek 86954 eurónak megfelelő összegre volt szükségük a megvalósításhoz.

Hirdetés

Ezen mondat leírásának pillanatában 332856 eurónál tart a projekt, de percenként ugrik egyre feljebb. A társasjáték kb. 106 euróba kerül, nincs is más szint a szimpla, jutalom nélküli támogatói szinten kívül. Azért is pöröghet ilyen jól mindjárt az elején, mert aki ma délután 6-ig befizet rá, egy Ezio figurát is kap, mely egyébként külön lesz megvásárolható a későbbiekben. 

Mikor ezt a cikket látjátok, biztos, hogy a legmagasabb, 500 000 kanadai dolláros stretch goalt is sikerül már elérni. Ha támogatnátok és szeretnétek bebiztosítani saját példányaitokat, ide látogassatok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)