Hirdetés

Ha segítünk, elkészül egy új Assassin's Creed társasjáték

|

Novemberben indul a Kickstarter kampány, de most megtudtuk az első részleteket.

Hirdetés

Egyre kevesebb videojátékot próbálnak meg a Kickstarter segítségével életre kelteni, viszont társasjátékos kampányokból nincs hiány, és többnyire nagyon jól sikerülnek. 

Hirdetés

A Triton Noir most a Ubisofttal közösen készíti az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice-t, egy egyedül vagy négyen kooperatívan játszható, lopakodós-taktikázós társasjátékot, melyben egy menet akár 20 órán át is elhúzódhat. 1509-ben jászódik, az olasz reneszánsz idejében (nyilván), a Brotherhood és a Revelations között. Először egy csapatnyi asszaszin számára kell bázist építenünk, majd a városban feladatokat végrehajtanunk, összesen 20-at. Festetlen miniatűrök lesznek majd a dobozban.

A Triton Noir a V-Commandosról lehet ismerős. A csapatban ex-ubisoftosok is dolgoznak. Az AC-társasjáték közösségi finanszírozási kampánya november 13-án indul, várhatóan ekkortájt derül ki az ár és minden egyéb részlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)