Hirdetés

Assassin's Creed: Arena - február végén jön az év harmadik AC-je

|

A Liberation HD és a Freedom Cry után még egy Assassin's Creed érkezik az év elején, ez azonban más, mint a többi.

Hirdetés

Még csak február közepe van, de egy Assassin's Creed már megjelent (bár a Liberation HD igazából nem új, csak fel lett újítva, ugye), egy jövő héten jön (a Freedom Cry önálló játékként), egyet pedig február 26-ától vásárolhatunk majd meg.

Az Assassin's Creed: Arena viszont nem egy PC-s, konzolos vagy mobilos cím. Ez a Ubisoft új táblás játéka, ami Konstantinápolyban játszódik és az Assassin's Creed: Revelations templomosaival találkozunk benne. A játékszabály az, hogy minden körben húzni kell egy eseménykártyát, ami vagy az egész táblát megváltoztatja, vagy csak a játékost utasítja valamire. Miután végrehajtotta a kártyán szereplő utasítást, támadhat, elbújhat vagy mozoghat. Az akciókártyák mondják meg, hogy támadás közben mennyit léphetnek és mennyit fognak sebezni. A kártyák továbbá az életet is helyettesítik: ha valaki kifogy belőlük, a játéknak vége, hacsak a respawn ponton újra nem éled.
 

Az Arenát 2-4 játékosra találták ki, egy menet körülbeül 30-45 perces. A játékot annak a Cryptozoic Entertainmentnek köszönhetjük, ami többek között a World of Warcraft kártyajátékot is kiadta. Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországra is adaptálják-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)