Hirdetés

Assassin's Creed és Final Fantasy lapok is érkeznek a Magic: The Gatheringbe

|

A Stranger Things és a Warhammer 40K világai után ezúttal már a videojátékok következnek, de még várni kell rájuk.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb kártyajátéka, vagyis a Magic: The Gathering számára eddig sem voltak ismeretlenek az olyan különleges szettek, melyek valamely távoli világba kalauzolták el a játékosokat, aztán tavaly ennek az egész crossover mókának egy szervezettebb keretet adtak a Universes Beyond tematika bevezetésével. 

A Universes Beyond szettek lapjai nem használhatók standard meccseken, ugyanakkor az úgynevezett "eternal" formátumokban (Vintage, Legacy, Pauper)velük is játszani lehet. A különböző Secret Lair Drop Series kártyák utólagi s ebbe a kategóriába kerültek, illetve fognak kerülni, ilyenek a The Walking Dead, a Stranger Things, az Arcane, a Street Fighter és a Fortnite kártyák. Nagyobb volumenű próbálkozásnak tekinthetők a Warhammer 40,000, a Transformers, valamint a 2023-ban érkező The Lord of the Rings és Doctor Who szettek. 

Igen, bármennyire is döbbenetes, a jövőre 30 éves Magic: The Gathering eljutott oda, hogy a geek kultúra minden szegletéből magába szívja az "ihletet" (egyes rajongók örömére, mások bánatára), hamarosan pedig két nagy videojátékos franchise is beáll a sorba.

Hirdetés

A Magic mögött álló Wizards Of The Coast ügyvezető igazgatója, Cynthia Williams ugyanis elárulta, hogy 2024-ben két új Universes Beyond szett érkezik: az egyik a Final Fantasy, a másik pedig az Assassin's Creed videojátékok világába kalauzolja el a játékosokat.

Sajnos egyelőre ennél többet nem tudom az új, gamereket célzó kiadásokról, így természetesen konkrét lapokat sem tudunk még mutatni belőlünk. 

Ha valaki efféle "különleges" Magic élményre vágyik, akkor 2024-ig még ott lesznek neki az idén októberben érkező Warhammer 40,000-es Commander paklik, a novemberben megjelenő Transformers szett, majd 2023 harmadik negyedévében a The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth, a jövő év végén pedig a Doctor Who pakkok. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)