Hirdetés

Assassin's Creed Unity - így néz ki Arno rejtett pengéje a valóságban

|

A Man at Arms legújabb videójában az Assassin's Creed Unity hősének, Arnónak a nyílpuskás rejtett pengéjét csinálták meg.

Hirdetés

A Man at Arms korábban már nem egyszer kápráztatott el minket hasonló játékvilágbeli tárgyakkal - elképesztő dolgok szabadulnak ki a srácok kovácsműhelyéből.

Most viszont a Ubisofttal együttműködve egy komolyabb vasba vágták a kalapácsukat, ugyanis nem csupán egy pengét csináltak, hanem az Assassin's Creed Unity karra szerelhető nyílpuskával súlyosbított rejtett pengéjét, aminek ugye mechanikáját is össze kellett rakniuk. Természetesen megoldották és a közel tízperces fémmunkás-pornó után szokás szerint ki is próbálták a kész fegyvert.

Az Assassin's Creed Unity megjelenés november 14-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Ti melyik játék fegyvereit látnátok szívesen a valóságban? Én azt hiszem ragaszkodnék a Destiny flintáihoz

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)