Hirdetés

Asztali szerepjáték készül a The Dark Crystal világa alapján

|

Akik szeretik a klasszikus RPG-ket, azok visszatérhetnek Jim Henson világába egy újabb kalandra.

Hirdetés

Ugyan a The Dark Crystal: Age of Resistance sorozat nem vonzott annyi érdeklődőt, hogy a Netflixnek megérje folytatni, a klasszikus film és a széria rendelkezik akkora rajongótáborral, hogy érdemes legyen más módokon kiszolgálni őket. Itt jön képbe a River Horse, amely még idén kiadja a The Dark Crystal TTRPG szabálykönyvét. Aki szereti a különleges fantasy világot, és nem idegen neki a Dungeons & Dragons, az ezt minden bizonnyal élvezni fogja.

Hirdetés

Magáról a rendszerről nem tudunk sokat, de a River Horse elmondása szerint egy egyszerűen játszható RPG-ről van szó. A játékkészletben lesz egy könyv 100 jelenettel (játszható encouterek), egy 200 oldalas kalanddal, és egy teljes játékmester felszereléssel. A csomagban ahhoz is megkapunk majd minden eszközt, hogy saját történeteinket is megalkothassuk a The Dark Crystal világában.

Pontos megjelenési dátuma még nem ismert, csak annyit tudunk, hogy valamikor 2021-ben érkezik. Ha a könyvek minden lapja olyan gyönyörű lesz, mint a fenti képen, akkor ez lehet a valaha kiadott egyik legszebb RPG kötet. Már ettől megremegtek a D20-as kockáink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)