Hirdetés

Asztali szerepjáték készül az erőszakolós jelenete miatt elhíresült Goblin Slayerből

|

Hamarosan halomra ölhetjük az összes goblint a készülő Goblin Slayer asztali szerepjátékban.

Hirdetés

A Goblin Slayer eredetileg light novelként, azaz illusztrációkkal ellátott, főleg tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek készült rövidebb japán regényként kezdte meg pályafutását, később azonban manga, sőt animesorozat is készült belőle. A legtöbban talán az utóbbi nyitóepizódja kapcsán halhattak róla, ebben ugyanis azt láthattuk, ahogy egy zöldfülűekből álló kalandozócsapat elindul goblinokat gyilkolni, az ördögi zöld lények azonban felülkerekednek a csapaton, melynek egyik tagját ott helyben megerőszakolják.

Mondanunk sem kell, az anime nagyon megosztó lett, sok nézőből nagy ellenérzéseket váltott ki a téma efféle feldolgozása. A Goblin Slayer cseppet sem finomkodik, bemutatja a dark fantasy műfaj azon oldalát is, melyben egyáltalán nem garantált a siker, a kalandozókon simán felülkerekedhetnek a szörnyetegek. 

Hirdetés

Most ez a Goblin Slayer kap egy asztali szerepjátékos adaptáció, mely a jelenlegi tervek szerint 2022-ben fog megjelenni, Goblin Slayer Tabletop Roleplaying Game néven. Mindezt a Yen Press jelentette be nemrég. A hivatalos közlemények szerint természetesen lehet majd bőségesen ölni goblinokat a szerepjátékban, de másféle kalandokat is kergethetnek a hősök. 

A Goblin Slayer Tabletop Roleplaying Game japán nyelven a szigetországban már 2019-ben megjelent, most ennek az angolnyelvű változata érkezik, ami immár egy sokkal nagyobb közönséghez is eljuthat. A Goblin Slayer anime egyébként már biztosan bővülni fog egy második évaddal is, ezt idén januárban jelentették be. Ennek premierje egyelőre nem ismert. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)