Hirdetés

Asztali szerepjátékkal bővül a Hellboy franchise

|

Már el is rajtolt a Hellboy: The Roleplaying Game a Kickstarter-kampánya.

Hirdetés

Míg a Ron Perlman főszereplésével készült Hellboy filmek sokunk kedvencei között szerepelnek, addig a tavaly megjelent Hellboy reboot minden téren elhasalt. Szerencsére ugyanabban az évben érkezett meg a Kickstarter segítségével megvalósult Hellboy társasjáték is, amit mi is kibontottunk. Most újfent a közösségi kalapozás és a Hellboy a téma, a projekt pedig hasonló, mégis más.

Hirdetés

A Mantic Games indított egy közösségi kampányt annak érdekében, hogy megvalósulhasson a Hellboy: The Roleplaying Game, amely a nevéhez hűen egy asztali szerepjáték lesz, a Dungeons & Dragons ötödik kiadásának szabályrendszerét használja, de persze számos változtatást is eszközöl, hogy még jobban passzoljon Hellboy világához. A támogatók már 14 dollárért (körülbelül 4100 forintért) megkaphatják a digitális kiadást, 125 dollárért (nagyjából 37 ezer forintért) cserébe viszont már a minden jóval - például egyedi kockakészlettel, 25 miniatűr figurával és egy játékmester-táblával - megpakolt fizikai kiadás jár.

A hír írásakor már sokszorosan összegyűlt a kívánt összeg, szóval a Hellboy: The Roleplaying Game már biztosan elkészül és a mérföldkövek is összejöttek, de ha szeretnétek kivenni belőle a részeteket, akkor még szeptember 7-ig megtehetitek. Egy ingyenes Quickstart PDF egyébként már tölthető, az betekintést enged a játékmenetbe. 

Ha nektek is megjött a kedvetek a szerepjátékozáshoz, de nem feltétlenül költenétek rá, akkor érdemes rálesnetek a Wizards of the Coast ajándék anyagaira. Ha pedig még teljesen új számotokra a klasszikus Dungeons & Dragons életérzés, akkor abban is tudunk segíteni tippekkel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)