Hirdetés

Asztali társasjáték készül a Darkest Dungeon alapján

|

Az adaptáción egy tapasztalt csapat, a Mythic Games fog dolgozni.

Hirdetés

A asztali társasokat fejlesztő Mythic Games a The Dice Tower műsorában jelentette be, hogy a csapat elkezdett foglalkozni a Red Hook Studios népszerű RPG-je, a Darkest Dungeon társasjáték adaptációjával. A fejlesztési költségeket a tervek szerint egy Kickstarter kampánnyal igyekeznek fedezni, amely várhatóan még idén ősszel indul.

Hirdetés

A Darkest Dungeon rajongói így különösen boldogok lehetnek, hiszen amellett, hogy az alapjáték tavasszal bővült új tartalommal és a Red Hook már dolgozik a folytatáson, még egy minőségi társasjáték is készülni fog. A társas részleteiről egyelőre nem beszéltek a készítők, várhatóan a Kickstarter kampány indulásával több információt is meg fognak osztani. A Mythic Games egyébként tapasztalt csapat, többek között a Time of Legends: Joan of Arc és a Mythic Battles is a stúdió nevéhez fűződik. A The Dice Tower kapcsolódó adását alább nézhetitek meg, a Mythic Games fejlesztőjével való beszélgetés nagyjából a 46. percnél kezdődik.

Ti örültök a bejelentésnek? Szívesen játszanátok a Darkest Dungeonnel társasjáték formában is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)