Hirdetés

Átdolgozott kiadást kap A Gyűrűk Ura-kártyajáték

|

Az új The Lord of the Rings: The Card Game alapjaiban eléggé hasonlít majd a régihez, de lesznek kulcsfontosságú eltérések.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura univerzuma remek alapanyagot szolgáltathat különböző videojátékokhoz, de valahogy mégsem bővelkedünk a Középföldén játszódó kalandokban, pedig láttunk már korábban olyat, hogy egy fejlesztőcsapat ügyesen nyúlt ehhez a fantasy világhoz.

Szerencsére némileg javít a helyzeten, hogy akadnak olyan kézzelfoghatóbb alkotások, amelyek szintén Tolkien művein alapulnak. Van például asztali szerepjáték, illetve társas- és kártyajáték is, utóbbi pedig hamarosan új formában tér vissza közénk.

Hirdetés

A The Lord of the Rings: The Card Game friss változata gyakorlatilag egy újragondolt alapkiadás. Így tehát sok téren hasonlít az eredetihez, viszont nagy különbség, hogy ezt már alapjáraton játszhatjuk akár négyen is, illetve jár hozzá egy úgynevezett kampány mód is, aminek köszönhetően összeköthetünk több meccset.

A felfrissített szett január 28-án debütál, de az Asmodee boltjából már most elő lehet rendelni 69,99 dollárért, vagyis átszámítva közel 22 ezer forintért.

Ti próbáltátok már korábban A Gyűrűk Ura-kártyajátékot? Indokolt lehet az újrakiadás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)