Hirdetés

Az 1989-es Batmanben látott repcsit is megépíthetjük majd LEGO-ból

|

A nemrég bejelentett készlet remek vétel lehet azoknak, akik szerették Tim Burton alkotását és az abban feltűnő Batwinget.

Hirdetés

Összeszámolni is nehéz, hogy mennyi popkulturális dolog alapján készített már különböző készleteket a LEGO, de az biztos, hogy rengeteg népszerű franchise karaktereiet és egyéb elemeit láthattuk már kockásított verzióban. Ez alól nem képez kivételt Batman sem, azonban a dán vállalat vadonatúj csomagjában nem pont Gotham álarcos védelmezője, hanem annak egyik menő járgánya került reflektorfénybe.

Hirdetés

A frissen bemutatott pakknak hála összerakhatjuk az 1989-es, Tim Burton által rendezett Batman mozifilmben látott repülőt, vagyis a Batwinget. A 2363 darabos készlet a tervek szerint november 1-jén válik elérhetővé mindenki számára, de a VIP tagok már október 21-én lecsaphatnak rá. Ahogy az az alábbi galériában is jól látható, a csomagot megvásárolva nemcsak a járművet építhetjük meg, hanem kapunk hozzá például még három minifigurát is, így Batman, Joker és a Boombox Goon is felkerülhet a polcra.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)