Hirdetés

Az angol királynő megtiltotta, hogy a királyi család Monopolyzzon

|

Úgy látta, hogy túl agresszívvá tette a családtagokat.

Hirdetés

A Monopoly kétségtelenül a világ egyik, ha nem a legismertebb társasjátéka, és sorra jönnek belőle a különböző variációk. Annak ellenére is milliók játsszák, hogy a legbékésebb családtagokból is ki tudja hozni az állatot, könnyen lehet ordibálás egy-egy túl hosszúra nyúlt menet vége.

A brit királyi családnál sem kerülhet elő, mivel a királynő nemes egyszerűséggel betiltotta, mondván túlságosan elfajulhatnak miatta a dolgok.

Hirdetés

A család hivatalos YouTube csatornáján közzétett, a legfurcsább szabályokat részletező videóban osztották meg ezt a közönséggel.

Állítólag 2008-ban, amikor András herceg a Leeds Building Society frissen felújított központjában járt, egy Monopolyt kapott volna emlékbe, azonban udvariasan visszautasította, mert egyébként sem játszhatnak Monopolyval otthon. A videóban egyébként az is szerepel, hogy nem utasíthatnak vissza ajándékot, mindent hálásan kell fogadniuk, de nem tudjuk, ezt a szabályt mikor hozták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az nem derült ki, hogy ehelyett milyen játékot választ magának a királyi család egy-egy összejövetelre, de idővel talán ezt is megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)