Hirdetés

Az Assassin's Creed társasjáték kiegészítője egy teljesen új korszakba visz vissza bennünket

|

A Triton Noir folytatja a sorozat szép hagyományát, és az orgyilkosok szemén keresztül mutatja be a történelem adott időszakait.

Hirdetés

A Triton Noir jóvoltából egy táblás játékon keresztül élhettük át az Assassin testvériség történetének egy adott korszakát. Az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice egy ismerős korszakba vitt vissza bennünket, ismerős karakterek közé, akik jól bevált eszközöket használtak a játékokban már látott ellenfelekkel szemben.

A társas hamarosan kapni fog egy kiegészítőt, ami azonban egy teljesen új kalandot ígér. Velence helyett a 16. századi Khmer Birodalom (modern nevén Kambodzsa) térsége vár ránk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed játéksorozat által ez egy eddig felderítetlen terület, így természetesen új karakterek és feladatok várnak majd az orgyilkosokra és templomosokra. A kiegészítő Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - Apocalypse címen készül, de az egész projekt még meglehetősen korai stádiumban van. Az biztos, (hogy hasonlóan az alapjátékhoz) egy kooperatív, lopakodásra koncentráló játék lesz, amiben szintezhetünk képességeket és egyre nehezebb missziókat teljesíthetünk majd.

Az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - Apocalypse még nem kapott megjelenési dátumot. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a finanszírozásában segítő Kickstarter-kampány valamikor a nyáron indul majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)