Hirdetés

Az Avatár - Aang legendájának káposztás mémjéből társasjáték született

|

Itt az idő, hogy Aang és a haverjai is átérezzék egy káposztatermelő szenvedéseit az Avatár világában.

Hirdetés

Az Avatár - Aang legendájának 5. részében a srácok Omashuba vándoroltak, ahol a városi akcióiknak köszönhetően tönkretették egy káposztaárus standját. Az angolul "MY CABBAGES!" felkiáltással dühöngő kufárból aztán hamar mém lett, pláne miután felbukkant még későbbi epizódokban is. A káposztakereskedő balladája idővel aztán annyira népszerűvé vált, hogy a Golden Bell Studios jót ötletnek gondoltan felépíteni a témára egy egész társasjátékot.

Hirdetés

Az Avatar: The Last Airbender Oh, My Cabbages! című társasban a játékosok választhatnak egy karaktert, akivel aztán kis hobbitermelőkből a káposztaipar császáraivá válhatnak. A 30-90 perces játékidő alatt termelni kell a káposztákat, menedzselni az üzletet, és hogy ne fulladjon unalomba az egész, szabotálni a társakat, még végül mi maradunk az utolsó tejhatalmú káposztaurak a világban.

A társast 4-6 főre tervezték, és 20 dolláros áron kínálják. Egy igazi Avatár rajongó számára ez egyenesen kihagyhatatlan mókának hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)