Hirdetés

Az Elden Ring társas alkotói egy Gears of War kártyajátékon dolgoznak

|

A kedvenc Gears of War karaktereinket láthatjuk viszont egy kampányokra osztott, pakliépítő játékban.

Hirdetés

A Steamforged Games nagy múlttal rendelkezik a videojátékos ihletésű társasok világában. A srácok összeraktak már egy Elden Ring és egy Dark Souls szabályrendszert is, de most a gótikus fantasy elől a sötét jövőbe menekülnek.

A Gears of War franchise a következő a listájukon, amiből klasszikus, táblás társas helyett egy kártyajátékot fognak felépíteni. A lapok segítségével harcba hívhatjuk Marcus Fenixet és társait, akikkel a Locust horda ellen küzdhetünk.

Hirdetés

Sajnos túl sok részlet egyelőre nem derült ki a játékmenetről, de annyit tudunk a promóciós anyagokból, hogy lesznek fedezékek, és hogy egyes lapok felfordításkor aktiválódó képességekkel rendelkeznek. A legizgalmasabb csavar a klasszikus kártyajátékok menetén, hogy egy-egy kampányt fogunk végigjátszani a paklijainkal, és a kampányok fejezetei után ki kell vennünk majd egyes lapokat, melyeket erősítés kártyákkal fogunk helyettesíteni. A fejezetek ráadásul sajátos szabályokkal befolyásolják majd a taktikai döntéseinket.

Úgy tűnik, hogy a Gears of War a pakliépítési és a taktikai képességeinket is megtornáztatja majd. Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de akit nagyon izgat a koncepció, az itt feliratkozhat a Steamforged weboldalára a jövőbeli hírekért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)