Hirdetés

Az első Star Wars film most játékfigurákkal elevenedik meg

|

Az Egy új remény képkockáit szinte tökéletes pontossággal sikerült reprodukálni néhány Star Wars játékfigura és egy profi és kreatív csapat segítségével.

Hirdetés

A Star Wars nap mindig szül pár olyan csodát, amit tátott szájjal nézünk csak, megemelve képzeletbeli rohamsisakunkat a profizmus előtt.  Idén egy csapatnyi rajongó lekapta polcaikról a Star Wars figuráikat, és nem kevés órát öltek bele abba, hogy az első Csillagok háborúja film jeleneteit beállítsák velük. Egy komplett filmet azért nem forgattak le velük, de összeraktak 250 képkockát, rekreálva ezzel a negyedik epizód legfontosabb jeleneteit.

Hirdetés

A csapat egyébként azt tervezte, hogy az egész film minden egyes képkockáját összerakják, de miután rájöttek, hogy ez brutális mennyiségű munka lenne, kicsit visszavettek az elvárásokból, de így is csodálatos, amit megalkottak.

A Star Wars figurás feldolgozás többi darabját a linken található galériában pörgethetitek végig. Jár a taps.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)